Posted on

by

in

Vragenlijst ministerie over licht elektrische vervoersmiddelen nu online

We lieten jullie eerder deze week al weten dat we via het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat een online consultatie over licht elektrische vervoersmiddelen hebben ontvangen. Het ministerie wil graag inzicht krijgen over onze wensen en daarmee bedoelen we natuurlijk vooral die van de gebruikers van licht elektrische voertuigen.

We hebben de vragen van het ministerie overgenomen in een online Google formulier die je kan invullen via deze link. We gaan alles lezen en beoordelen. Het formulier kan je invullen tot en met 12 april. De meeste topics vragen een open antwoord. Geef in een zo kort mogelijk antwoord je input. Ons team moet alle inzendingen met de hand samenvatten. Als je iets niet weet sla de vraag dan gewoon over. Er zullen genoeg mensen zijn die het formulier invullen.

[epcl_button label=”Vragenlijst openen” url=”https://forms.gle/94Kt5SS9YJP7PRTs8″ type=”flat” color=”red” size=”regular” icon=”” target=”_self” rel=”dofollow”][/epcl_button]

Succes met invullen. Op een later tijdstip volgen er nog participatiesessies van het ministerie maar deze online consultatie is een eerste stap. Dinsdag 28 april volgt de publicatie van de resultaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *