Posted on

by

in

Vanwege corona een online consultatie over licht elektrische vervoersmiddelen

We hebben als stakeholders via het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat een online consultatie over licht elektrische vervoersmiddelen ontvangen. Doel van deze vragenlijst is om een inzicht te krijgen voor een verantwoorde introductie en een veilige plek van LEV’s op onze wegen. Denk daarbij aan de elektrische step, een Monowheel of een Scoozy.

In onze woorden een elektrische step, een Monowheel zoals de Onewheel en het elektrisch skateboard. Kortom het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat wil graag input van ons. Dat is mooi en die input gaan we natuurlijk geven want de wensen van de (P)LEV gebruikers in onze achterban zijn helder. Als er vragen zijn waar de petitionarissen onderling niet uitkomen dan delen we die natuurlijk hier.

Op een later tijdstip volgen er nog participatiesessies maar de online consultatie is een eerste stap. Doel van het ministerie is om in beeld te brengen welke onderwerpen wij relevant vinden die geborgd moeten worden bij de introductie van LEV’s in Nederland. Dinsdag 28 april volgt de publicatie van de resultaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *