Posted on

by

in

Van Enschede naar Lissabon op een elektrische eenwieler

Gebruikers van eenwielers rijden soms behoorlijk ver. Zo kennen we Onewheel ambassadeur Vince die op zijn Onewheel al meer dan 12.000 kilometer door Nederland heeft rondgereden en zijn auto nog nauwelijks gebruikt. Maar ook de 25-jarige Ronald van de Weijden is een kilometervreter. Hij kwam afgelopen weekend op zijn elektrische eenwieler aan in Portugal.

Ronald vertrok eind juli met zijn elektrische eenwieler uit Enschede en reisde de afgelopen maanden meer dan 4000 kilometer door Europa met als eindbestemming Lissabon. Daar kwam hij afgelopen weekend aan. Via Facebook contacten met andere gebruikers van eenwielers kon hij onderweg regelmatig bij mensen overnachten. Maar ook via couchsurfing lukte het vaak om bij mensen te overnachten. Als hij geen slaapplek kon vinden dan kon hij ook nog in zijn meegebrachte tentje slapen.

Zijn elektrische eenwieler kan een afstand van honderd kilometer afleggen op één accu en als er geen stroom in de buurt was kon hij zijn accu opladen met zonnepanelen. Ronald werkt als digital nomad en heeft voor zijn werk alleen maar een laptop en internet nodig.

Zijn avonturen kan je lezen op 360nomad.life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *