Posted on

by

in

Tweede Kamerlid Cem Laçin van de SP vraagt zich ook af waarom legalisering van LEV’s zo lang duurt

Tussen de 150 en 200 mensen die aanwezig waren op de Legaalrijden demonstratie in Den Haag hebben het al gehoord maar veel mensen die ons volgen of niet aanwezig konden zijn bij de demonstratie nog niet.

Wat dan zal je, je afvragen. Nou heel simpel de speech die Tweede Kamerlid Cem Laçin van de SP gaf voor aanvang van de groepsrit door Den Haag. Zoals jullie weten is Cem een van de weinige Tweede Kamerleden die echt opkomt voor de dingen waar hij zich in vastbijt. Gelukkig voor ons vallen wij als gebruikers van Lichte Elektrische Voertuigen ook in zijn portefeuille. Dat bleek eerder ook al tijdens debatten in de Tweede Kamer.

Na het reces van de Tweede Kamer gaat Cem weer vragen stellen want ook Cem is het met ons eens dat we nu snel legaal door Nederland moeten kunnen rijden.

Tot slot nogmaals respect voor Cem want hij heeft de volledige groepsrit samen met tenminste 150 mensen door Den Haag in de stromende regen helemaal uitgereden.

https://www.instagram.com/p/CEU_p_6J08W/?utm_source=ig_web_copy_link

4 reacties op “Tweede Kamerlid Cem Laçin van de SP vraagt zich ook af waarom legalisering van LEV’s zo lang duurt”

 1. Kuro avatar
  Kuro

  Iedereen weet wel waarom: de Stint. Politici zijn laf geworden omdat alleen al het opperen van legalisering van LEVs de Stint er bij wordt gehaald. Dan spreek ik nog geen eens over de media aandacht die het eerste (dodelijke) ongeluk zal krijgen met LEVs en de hysterie die zal worden geworpen op de minister die hiervoor goedkeurig heeft gegeven.

  1. Theo avatar
   Theo

   if they’re reason is “because of the Stint”, then they should explain why electric bikes are legal and what makes them so different than other light single rider electric vehicles (which even stop faster than most electric bikes)

 2. Kuro avatar
  Kuro

  Trouwens echt gewoon TOP dat Cem gewoon mee gaat door de stromende regen, man met ruggengraat. Mijn stem krijg je in ieder geval. 🙂

 3. Tim avatar
  Tim

  Als PLEV’s maximaal 1 persoon per voertuig is. Dan zou een voertuig zoals de Stint sowieso in aan andere categorie vallen met eventueel strengere regels. Het hele Stint probleem zou de PLEV legalisatie daarom niet moeten tegenhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *