Posted on

by

in

Tweede Kamer praat eind mei weer over LEV-kader

Onlangs vroegen we nogmaals aan de commissie van Infrastructuur en Waterstaat of het mogelijk is om een rondetafelgesprek te houden in de Tweede Kamer over LEVs. Daar is blijkbaar geen meerderheid voor maar onze inbreng zal wel worden meegenomen in een commissiedebat Verkeersveiligheid wat zal worden gehouden op woensdag 31 mei van 14:00 – 18:00 uur kregen we vandaag per e-mail te horen van de griffier.

Op de agenda van dat debat staat vooralsnog nog helemaal niks wat betrekking heeft tot het LEV-kader maar we gaan het volgen en hebben de griffier voor de zekerheid nog even gevraagd of de verwijzing naar het debat wel klopt.

5 reacties op “Tweede Kamer praat eind mei weer over LEV-kader”

 1. Arend avatar
  Arend

  Aan jullie inbreng zal het niet liggen. Nou maar hopen dat ze die gelezen hebben.

 2. Jasmijn avatar
  Jasmijn

  In de jaren dat ik jullie volg is er maar één Tweede Kamerlid geweest die snapte dat dit LEV-kader overbodig is. Het was Cem Laçin van de SP. Alle overige kamerleden vinden de plannen van het kabinet blijkbaar prima en steken zonder zich er in te verdiepen hun handje wel op bij de stemming over dit wetsvoorstel. Ik heb net met mij stembiljet mijn reet afgeveegd en het voelde verdomde goed, kan het iedereen aanraden.

  1. Beun de haas avatar
   Beun de haas

   Zit even te lezen wat die man heeft gedaan en kom dit artikel tegen; http://www.legaalrijden.nl/blog/motie-cem-lacin-om-levs-zo-snel-mogelijk-toe-te-staan-aangenomen/ blijkbaar is een motie dan ook helemaal nietszeggend …

   1. Jasmijn avatar
    Jasmijn

    Ze zijn inderdaad nietszeggend. De motie Geurts is de enige motie die Kamerleden zich blijkbaar kunnen herinneren. Hij duikt steeds weer op in debatten: http://www.legaalrijden.nl/blog/cda-motie-om-e-steps-alleen-toe-te-staan-als-het-veilig-kan-is-aangenomen/
    De moties die voor LEV eigenaren het meest relevant zijn verdwijnen en hoor je nooit meer iets van.

  2. Kees avatar
   Kees

   De stembiljetten zijn voor de Provinciale Staten en waterschappen, niet voor de Tweede Kamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *