Posted on

by

in

Teken de (P)LEV petitie voordat het echt te laat is

Er is iets geks aan de hand. Volgens schattingen zijn er inmiddels 167.000 Nederlanders die een e-step hebben. Uit onze berekeningen via retailers en importeurs zijn dat er een stuk minder en komen we eerder uit op enkele tienduizenden. Als je Onewheels, elektrische skateboards en EUCs meetelt dan zijn het er hooguit 100.000. Nog steeds een enorm aantal wat nog steeds snel aan het stijgen is.

Onze petitie in inmiddels ondertekend door meer dan 20.000 mensen. Daar zijn we heel blij mee maar het betekend wel dat er minstens 80.000 LEV eigenaren in Nederland zijn die de petitie nog niet getekend hebben…..

Voor wie het nog niet snapt, de petitie is van cruciaal belang om de wensen van LEV rijders af te dwingen bij het debat wat begin december in de Tweede Kamer zal plaatsvinden. Vrijwel alle LEVs die nu al verkocht zijn zullen in 2023, als de nieuwe wetgeving ingaat nog steeds verboden zijn. Waarom? Omdat onze overheid als enige land in Europa nog steeds extreem hoge eisen stelt aan de technische eisen voor LEVs. Vrijwel alle e-steps, Onewheels, elektrische skateboards, en EUCs zullen vanaf 2023 nog steeds verboden zijn.

Teken daarom de petitie of vraag kennissen, collega’s, je familie om NU de petitie te tekenen voordat het echt te laat is. We gaan hem volgende maand aanbieden in de Tweede Kamer.

Deel de onderstaande link of QR code of dit bericht! De toekomst is nu!!!

Deel svp deze link https://legaliseerplevs.petities.nl

12 reacties op “Teken de (P)LEV petitie voordat het echt te laat is”

 1. Hendrik avatar
  Hendrik

  Zoals eerder al aangekondigd ben ik ondertussen bezig met een (eskating) filmpje waarin ik de huidige situatie uitleg en ook vraag de petitie te tekenen. Kapot veel werk en het ligt mij niet echt maar ik verwacht hem eind deze week af te hebben. Hopelijk bereik ik daar nog weer een paar mensen mee.

 2. Jesper avatar
  Jesper

  Ik heb een paar collega’s op mijn werk via de QR-code kunnen laten tekenen… erg handig!!

 3. Tim avatar
  Tim

  Kunnen we bram van Bright nog vragen hier een laatste en dringende oproep voor te doen in een filmpje?

  1. Peter avatar
   Peter

   Hij leest al onze berichten maar we zullen hem een bericht sturen met je vraag.

 4. Dianne avatar
  Dianne

  29 mensen die hebben getekend op 28 oktober…. Mensen dat kan echt beter of heeft nu toch echt iedereen de petitie getekend?

  1. Hendrik avatar
   Hendrik

   Het probleem is dat iedereen die deze site leest al getekend heeft en de petitie ook al gedeeld heeft met vrienden/kennissen. We moeten proberen een breder bereik te krijgen. Misschien toch nog een demonstratie waarbij we ongeacht toestemming gaan rijden? Een grote demonstratie met een hele klets bekeuringen die we daarna aanvechten krijgt vast wel wat meer aandacht in de mainstream media.

 5. JS avatar
  JS

  Het is toch illegaal om met dit eigen “LEV kader” door te gaan als EU lidstaat? Dat de EU de NL overheid is flink aanpakt!!

  1. Max avatar
   Max

   Nederland is een van de machtigste landen in Europa denk je echt dat de EU wat boeit wat Nederland doet zolang Nederland geld opbrengt is alles goed

 6. Tim avatar
  Tim

  Wat kost een leger trollen? #Dotan

 7. Max avatar
  Max

  Het is al te laat koop gwn een electrische vouwfiets Nederland is nou eenmaal zo het is een fietsland geen futuristische vervoersmiddel land Nederland is gemaakt voor brommers en auto’s en fietsen als je geen fiets wil is er altijd nog een electrische brommer

  1. Tim avatar
   Tim

   Hé max, sluit je lekker aan bij de fietsersbond dan, wil je?

  2. JS avatar
   JS

   Nederland is juist zeer geschikt voor levs met zeer goed onderhouden fietspaden en wegen! De overheid moet gewoon is stoppen met ons uit te melken en meegaan met de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *