Posted on

by

in

Stickers verkopen om de petitie onder de aandacht te brengen… dat kan vast beter

Lobbyclub legaalrijden.nl kan je meer zien als een hobbyclub want we zijn geen gestroomlijnde onderneming waar je voor veel geld lid van kan worden. Omdat ons hart vooral bij de legalisering van PLEV’s ligt doen we het samen met een snelgroeiende ESK8 achterban met nog veel meer mensen die legaal willen rondrijden.

Daar zit ook wel een beetje onze kracht want we vertegenwoordigen duizenden (we zijn te bescheiden om tienduizenden op te schrijven, maar dat is wel zo) gebruikers en toekomstige gebruikers. We merken ook dat we bij afspraken in het lobbycircuit snel ter zake kunnen komen en de kennis die we vanuit de gebruikers uitdragen is helder. Vanuit de politiek horen we ook dat daar onze kracht zit en dat we daarom serieus worden genomen, dat is fijn maar toch missen we nog het een en ander.

Zo zijn we nog steeds op zoek naar iemand die wat voor ons zou kunnen bekekenen qua vormgeving. We promoten via ons Instagram account vaak verhalen maar dat kost geld. Geld waarmee we direct doorlinken naar de petitie in de hoop daarmee nog meer ondertekeningen te krijgen. Veel is er al gedoneerd vanuit de ESK8 community maar je kan niet blijven bedelen. Daarom hebben we nu legaalrijden stickers in de verkoop. €5 voor 10 stuks inclusief verzendkosten. DM Hector via Insta voor details. Met de opbrengst kunnen we de petitie weer wat promoten.

Verder zijn we nog steeds op zoek naar influencers die onze petitie zouden kunnen promoten. Geen Enzo Knollen want die doen alleen maar een kunstje voor veel geld maar influencers die nog enigszins zichzelf zijn en een goed doel zoals dit willen steunen…. en ja dat kan echt…. kijk maar hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *