Posted on

by

in

Ridder in de orde van de Onewheel

Vince was al de LEV koning van Nederland en daarbuiten maar dit weekend is er een speciaal moment. Hij heeft dan binnen twee jaar al 20.000 duurzame kilometers gereden op zijn Onewheel. Gemiddeld 10.000 kilometers per jaar op een LEV. Wie zei er ook alweer dat een LEV niet duurzaam is?

LEV’s zijn duurzame mobiliteit en een Onewheel is dat zeker. In de twee jaar dat Vince op zijn Onewheel door Nederland heeft rondgereden heeft hij nooit een ongeluk gehad of veroorzaakt. Hij heeft één keer een nieuwe Hoosier band moeten kopen omdat de oude versleten was. Dat was bij 14.000 kilometer. Ter vergelijking voor onze vrienden en vriendinnen van de Fietsersbond, met een Schwalbe fietsband kan je tussen de 2000 en 5000 kilometer rijden.

Vince rijd dagelijks met zijn Onewheel door Nederland. Hij is de Onewheel ambassadeur in Europa die wereldwijd op nummer 4 staat met de meest gereden kilometers op een Onewheel. Vince heeft ook al veel politie agenten op zijn Onewheel laten rondrijden en heeft nog nooit problemen gehad.

Vince is (wereldwijd) het voorbeeld en de inspirator voor Onewheel rijders die dagelijks veel plezier beleven aan hun vervoermiddel. We zijn trots dat Vince de petitie en Legaalrijden steunt, een betere ambassadeur kan je niet wensen. Op naar de 30K Vince! Dat gaat waarschijnlijk niet lang duren.

📸  Nelson Hillebrand

Eén reactie op “Ridder in de orde van de Onewheel”

  1. Lex avatar
    Lex

    Dat doe ik hem niet na met mijn schamele 20000 km in vijf jaar, drie inbeslagnames en slechts één agent, die er wel meteen op wegreed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *