Posted on

by

in

PLEV eigenaren dragen mee aan vermindering van uitstoot van stikstofdioxide

Steeds meer jongere eigenaren van een PLEV willen niet meer gebruik maken van een auto. Daar wordt door sommige mensen nogal lacherig over gedaan. Vreemd want een PLEV kan een auto voor veel mensen prima vervangen. Zo ook voor Vince Vaughn hij heeft in één jaar zo’n 12.000 kilometer gereden op zijn Onewheel en gebruikt zijn auto vrijwel nooit meer.

Op de afbeelding zie je de voorspelling van de uitstoot van (NO2) stikstofdioxide in Nederland van vandaag. Een zondag waarop veel mensen lekker buiten zijn geweest vanwege het mooie weer. Zoals je ziet kan je in Nederland beter binnen blijven. Deze hoge niveaus worden dagelijks gemeten in de randstad en zijn tijdens de ochtendspits hoog maar weersomstandigheden hebben ook invloed op het niveau.

Gebruikers van PLEV’s dragen bij aan vermindering van stikstofdioxide (NO2). Wat de gevolgen van NO2 zijn is inmiddels wel bekend maar gebruikers van een PLEV worden in Nederland afgestraft met een boete van €419 en veel worden min of meer gedwongen om weer gebruik te maken van hun auto.

Stikstofdioxide (NO2) is een gas dat in Nederland voor een groot gedeelte door het autoverkeer wordt geproduceerd.

https://www.instagram.com/p/B5jCDgGp85x/?utm_source=ig_web_copy_link

N02 voorspelling via: Twitter @Scapeler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *