Posted on

by

in

Overleg over bijzondere bromfietsen op 5 februari in Tweede Kamer

Op woensdag 5 februari is er een procedurevergadering van de commissie voor Infrastructuur en Waterstaat in de Tweede Kamer. We hopen dat dan ook ons voorstel om een rondetafelgesprek te organiseren aan de orde komt.

Rondetafelgesprek? We merken dat er een versplintering is van allemaal stichtingen, lobbyisten en denktanken die eigenlijk allemaal bezig zijn met hetzelfde doel. Ze sturen (net als wij) de commissie voor Infrastructuur en Waterstaat en individuele Kamerleden verzoeken om te overleggen en we denken dat dat veel efficiënter kan via een rondetafelgesprek.

We zien in de media ook dat we inmiddels als het (P)LEV platform worden gezien en aanspreekpunt over de legalisering van micromobiliteit in Nederland. Denk daarbij aan de Telegraaf, AD, NOS Journaal, RTL Nieuws, Bright, BNN/VARA en lokale media. Niet zo vreemd want onze achterban met gebruikers en ervaringsdeskundigen is ook de grootste in Nederland.

Op woensdag 5 februari gaat de commissie voor Infrastructuur en Waterstaat van 15:00 – 19:00 uur ook een Algemeen Overleg houden. In dat overleg komt als tweede agendapunt ook de voortgang van de wetgeving rondom de “bijzondere bromfietsen” aan de orde. Het is het overleg wat eerder al in december zou plaatsvinden maar toen van de agenda is afgevoerd vanwege een overvolle agenda van de Tweede Kamerleden.

Eén reactie op “Overleg over bijzondere bromfietsen op 5 februari in Tweede Kamer”

  1. Edwin avatar
    Edwin

    Antwoord van IenW gisteren.. ze willen het via de EU spelen. https://twitter.com/Deojuvente/status/1217101540760129537?s=19

    Echt om moe van te worden onze regering..
    Ze gooien met geld maar echt een beslissing nemen doen ze niet of de verkeerde consultant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *