Posted on

by

in

Op de koffie bij het CDA en ministerie weet nu ook dat we bestaan

In het Stint debat gaf minister van Nieuwenhuizen aan dat ze met iedereen om de tafel gaat zitten. Daarnaast gaf ze expliciet aan dat ze ook met de gebruikers wil praten over de conclusies en aanbevelingen uit het OVV rapport. Wij vertegenwoordigen duizenden gebruikers van kleine elektrische voertuigen en zitten niet aan tafel. Nu gaat de minister met partijen aan tafel zitten die nog nooit op een PLEV hebben gereden en we vermoeden  dat er mensen aan tafel zitten die er zelfs nog nooit één in het echt hebben gezien.

Omdat we dat op z’n zachts gezegd nogal vreemd vinden hebben we alle Tweede Kamerleden van de commissie Infrastructuur en Waterstaat vorige week hierover een e-mail gestuurd.

De VVD Gaf aan dat gebruikers belangrijk zijn maar dat de minister zelf gaat over de mensen waarmee ze aan tafel zit. De SGP liet weten dat ze onze informatie hebben aangekaart bij het ministerie. Het CDA is benieuwd naar onze standpunten en wil graag een kopje koffie met ons drinken. D66 liet weten dat ze de minister op het eerstvolgende Algemeen Overleg over Verkeersveiligheid gaat vragen waarom wij niet zijn uitgenodigd.

Dat is hoopvol en we waarderen de reacties zeer! Het eerstvolgende debat waar PLEV’s weer ter sprake komen is op 18 december. Als er een tijdstip bekend is laten we dat hier weten en we zullen binnenkort melden hoe de koffie bij de CDA fractie in de Tweede Kamer was.

Update: we hebben op 19 november van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat een uitnodiging ontvangen voor een kennismakingsgesprek.

Eén reactie op “Op de koffie bij het CDA en ministerie weet nu ook dat we bestaan”

  1. Stijn Warmenhoven avatar
    Stijn Warmenhoven

    Lekker bezig! Als jullie nog contacten zoeken bij andere partijen, twijfel dan niet om ons een bericht te sturen. We staan volledig achter jullie!
    Stijn Warmenhoven~youthforclimate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *