Posted on

by

in

OMAGA! Deelnemer Eurovisie Songfestival op één wiel op weg naar Ahoy

Ben Cristovao is deelnemer bij het Eurovisie songfestival in Rotterdam. Gisteren was hij al gespot op de turquoise loper op zijn Onewheel maar een paar dagen geleden was hij ook al te zien in de Press room tijdens de voorbereidingen.

Benny Wie? Benny Cristo is deelnemer voor Tsjechië en heeft dus ook zijn Onewheel meegenomen naar Rotterdam. In Tsjechië is een Onewheel legaal maar hier nog niet omdat veel handhavers niet weten dat het geen voertuig is, een voertuig heeft namelijk meer dan 1 wiel.

Op deze foto van Newsbeat van BBC radio 1 zien we Benny onderweg van zijn hotel in Rotterdam naar Ahoy. Nou maar hopen dat Benny goed kan uitleggen aan politie Rotterdam dat een Onewheel geen voertuig is. Minpuntje is wel dat hij geen helmpje draagt maar in deze video van enkele dagen geleden vanuit de press room zien we wel dat hij wel ervaring heeft.

4 reacties op “OMAGA! Deelnemer Eurovisie Songfestival op één wiel op weg naar Ahoy”

 1. Daan avatar
  Daan

  Heel goed dit, laat maar zien aan de rest van de wereld hoe we in Nederland vreselijk achter lopen qua mobiliteit.

 2. Jakub avatar
  Jakub

  Ik denk en hoop dat door Eurovisie gaan de regels om zulke voertuigen snel geregeld worden

 3. Jaap Oost avatar
  Jaap Oost

  Ik vind hoe erg het ook is dat hij nu een boete moet krijgen, het is erg maar daarmee krijgt het de benodigde aandacht en zijn er geen uitzonderingen.

 4. Nikolaus avatar
  Nikolaus

  Boete zou idd. niet leuk, maar wel een krantenkop worden. hoe kan legaalrijden een publicity stunt met de zanger van elkaar krijgen ?!?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *