Posted on

by

in

Nu al honderden aanmeldingen voor de Legaalrijden demonstratie op 22 augustus

Zelfs in de Verenigde Staten is het inmiddels bekend dat Legaalrijden op 22 augustus een demonstratie gaat houden in Den Haag.

We verwachten een zeer grote opkomst want er zijn inmiddels al honderden aanmeldingen. Als je meer wil weten over de demonstratie op 22 augustus check dan deze link over de demonstratie die we regelmatig updaten met de laatste informatie. Laat via deze pagina ook weten of je komt.

We krijgen ook regelmatig de vraag waarom we zoveel video’s delen van Onewheel’s op onze Instagram story. Daar moet je verder niks achter zoeken. De verklaring is eenvoudig, eigenaren van een Onewheel zijn blijkbaar zeer actief op social media en delen meer video’s en foto’s dan andere LEV gebruikers. Gebruikers van elektrische skateboards, e-steps en EUC’s zijn blijkbaar minder actief op social media. Of ze taggen ons niet, dat kan natuurlijk ook.

We delen vrijwel alles als je ons in je Instagram story tagged. Alleen commerciële uitingen kunnen we niet reposten omdat we zelf ook een vrijwilligersorganisatie zijn. We hebben maar 1 doel en dat is legaal rondrijden. Als je ons nog niet volgt op Instagram… hier zijn we te vinden.

Ook onze Legaalrijden ambassadeur @vincevaughn zie je ook regelmatig op onze Instagram story hij doet daarnaast ook zeer veel voor de legalisatie in Nederland en daarbuiten zoals te zien is in de onderstaande video.

https://www.instagram.com/p/CDuYbEHpalD/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *