Posted on

by

in

Motie Cem Laçin om LEV’s zo snel mogelijk toe te staan aangenomen

Goed nieuws vanuit de Tweede Kamer. De motie van Cem Laçin van de SP die hij heeft heeft ingediend tijdens het notaoverleg over verkeersveiligheid is vanmiddag aangenomen in de Tweede Kamer.

MOTIE VAN HET LID LAÇIN

Voorgesteld tijdens het Notaoverleg van 12 oktober 2020

De Kamer, gehoord de beraadslaging, constaterende dat de toelating van verschillende LEV’s zoals e-steps nog steeds niet is geregeld; overwegende dat dit in veel Europese landen wel is gebeurd; overwegende dat de Minister in haar brief verwijst naar een in ontwikkeling zijnde EU-norm voor PLEV’s en een onderzoek van de RDW naar het Duitse model; overwegende dat deze normen en onderzoeken lang op zich kunnen laten wachten;

Motie van Cem Laçin waarin hij verzoekt de regering, na publicatie van het definitieve toelatingskader alles op alles te zetten om de toelating van LEV’s zo snel mogelijk toe te staan, en de Kamer hierover te informeren is vanmiddag aangenomen in de Tweede Kamer.

Hulde aan Cem Laçin en we zijn benieuwd hoe de minister de motie gaat uitvoeren.

Dit bericht bekijken op Instagram

Goed nieuws vanuit de Tweede Kamer. De motie van Cem Laçin van de SP die hij heeft heeft ingediend tijdens het notaoverleg over verkeersveiligheid is vanmiddag aangenomen in de Tweede Kamer. MOTIE VAN HET LID LAÇIN Voorgesteld tijdens het Notaoverleg van 12 oktober 2020 De Kamer, gehoord de beraadslaging, constaterende dat de toelating van verschillende LEV’s zoals e-steps nog steeds niet is geregeld; overwegende dat dit in veel Europese landen wel is gebeurd; overwegende dat de Minister in haar brief verwijst naar een in ontwikkeling zijnde EU-norm voor PLEV’s en een onderzoek van de RDW naar het Duitse model; overwegende dat deze normen en onderzoeken lang op zich kunnen laten wachten; verzoekt de regering, na publicatie van het definitieve toelatingskader alles op alles te zetten om de toelating van LEV’s zo snel mogelijk toe te staan, en de Kamer hierover te informeren, en gaat over tot de orde van de dag. Hulde aan Cem Laçin en we zijn benieuwd hoe de minister de motie gaat uitvoeren.

Een bericht gedeeld door Plev Petitie Legaalrijden.nl (@legaalrijden.nl) op

 

 

 

Eén reactie op “Motie Cem Laçin om LEV’s zo snel mogelijk toe te staan aangenomen”

  1. Nikolaus avatar
    Nikolaus

    En nu gaat weer niks gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *