Posted on

by

in

Mobility Experience Park op de Dutch Design Week in Eindhoven

Van 19 tot en met 27 oktober is er de jaarlijkse Dutch Design Week in Eindhoven. In het Mobility Experience Park van de NS kan je op een speciaal parcours diverse vormen van vervoer testen.

Het is goed om te zien dat de NS geïnteresseerd is in vervoermiddelen zoals PLEV’s. Ze zijn in combinatie met de NS een perfecte oplossing om van je voordeur naar je eindbestemming te reizen. Dat ze groen zijn en voorzien zijn van een stekker is natuurlijk ook positief.

Vanaf 19 tot 27 oktober kunnen bezoekers producten zoals de Onewheel en elektrische skateboards van Boosted Board proberen. Onder begeleiding van Fatdaddy Safety Instructors kunnen bezoekers – jong en oud – rekenen op een leuke en veilige kennismaking met deze voertuigen. Naast de vertrouwde merken van Fatdaddy zullen er ook andere micro mobility voertuigen te bewonderen zijn.

Vind het Emobility plein bij #4

We hopen samen met de NS dat diensten zoals deelsteps of persoonlijk vervoer die je helpen om naar het station toe te gaan of er weer vandaan snel zullen worden geïntroduceerd. Op de tekening van het Mobility Experience Park tellen wij tenminste 5 Onewheels. Dat kan je dus niet missen als je naar de Dutch Design Week gaat.

Ook zonder toegangskaartje ben je meer dan welkom op het Mobility Experience Park. De toegang is gratis. Als jij of een vriend ooit op een van deze producten heeft willen staan is dit je kans!

Adres:
Strijp S, Eindhoven
19 – 27 oktober
11:00 tot 18:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *