Posted on

by

in

Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (nog) niet in staat om vragen te beantwoorden (update!)

Onlangs lieten we jullie weten dat het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat ons gebeld had met de boodschap dat onze maar vooral ook jullie vragen van meer dan een half jaar geleden snel zouden worden beantwoord. De ambtenaar van het ministerie zei op 21 maart dat we de antwoorden op de vragen binnen twee weken zouden ontvangen.

Zouden want we hebben helaas nog niks gezien. Gisteren hebben we de desbetreffende ambtenaar nog gebeld maar hij nam zijn mobiele telefoon niet op en heeft vandaag ook niet teruggebeld. Aanstaande maandag is de termijn van twee weken al weer met een week overschreden. Niet dat we daar vreemd van opkijken maar we kregen de afgelopen dagen tientallen vragen of we al een reactie hadden ontvangen van het ministerie op de vragen. Het antwoord is dus helaas nee.

Update 11 April: het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat belde om aan te geven dat het concept van de vragen klaar is. Er was iets vertraging vanwege externe factoren omdat meerdere bronnen de vragen moesten beantwoorden. Als we de beantwoording binnen hebben publiceren we ze meteen op onze website. Nog heel even geduld dus. 

6 reacties op “Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (nog) niet in staat om vragen te beantwoorden (update!)”

 1. Nikkie avatar
  Nikkie

  Dat zo’n ministerie jullie dan niet even bellen om aan te geven dat de beantwoording van de vragen toch iets vertraging heeft opgelopen… hoe moeilijk kan het zijn. Persoonlijk is het ook onfatsoenlijk naar jullie maar ook naar alle lev gebruikers die de moeite hebben genomen om vragen te stellen. Vinden ze het nog gek dat er al 200.000 LEVs rondrijden in Nederland. Wij hebben geen overheid meer nodig, we regelen het zelf wel.

 2. Jelle avatar
  Jelle

  Ik verheug me vooral op het antwoord op deze vraag:

  Realiseert het ministerie zich dat er vanaf 2023 e-steps op de markt zullen verschijnen die de meeste mensen niet willen hebben omdat ze te duur zijn, omslachtig te verzekeren en dat ze qua uiterlijk zo zullen afwijken dat de doelgroep onder de 50 er niet mee gezien wil worden vanwege de extreme veiligheidseisen?

  1. Alex avatar
   Alex

   Het is ook niet bedoeld voor de koop maar voor de deelstep markt Nederland is de testplaats voor het wef you will own nothing and will be happy

   1. Tess avatar
    Tess

    Nou die deelstep testen zijn er al geweest wereldwijd. Iedereen weet inmiddels wat een succes dat is. Alleen maar ellende, ongevallen en overlast. Laat Nederland alsjeblieft dat deelstep gebeuren overslaan. Owned is de enige manier on LEVs zonder overlast op de weg te krijgen.

   2. Rb1 avatar
    Rb1

    enige hoop is nu idd dat als het wef lev’s promoot we de volgende dag de weg op mogen. brrr wat een enge mensen daar en in den haag

 3. Luuk avatar
  Luuk

  *krekelgeluiden*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *