Posted on

by

in

Man steelt Onewheel van Duitser in Amsterdam

De Duitse Michael was vorig jaar op bezoek in Amsterdam met zijn Onewheel. De man op deze foto’s en video vroeg of hij een rondje mocht rijden op zijn Onewheel. Nietsvermoedend gaf Michael zijn Onewheel aan hem en daarna verdween hij met zijn Onewheel ter waarde van €1999.

Daarna kwam hij nog zonder Onewheel terug en vroeg om de lader van de Onewheel. Hij gaf aan dat hij de Onewheel helemaal leeg had gereden en de lader nodig had om hem op te laden en daarna zou hij de Onewheel weer terug brengen. Michael vertrouwde het niet en heeft de persoon op de foto daarna nooit meer terug gezien en zijn Onewheel dus ook niet.

Gelukkig heeft Michael een video gemaakt van de dader en toen die terug kwam om de lader te halen nog een foto van zijn gezicht.

Na het incident moest Michael weer terug naar Duitsland en had geen tijd om aangifte te doen bij de politie. Onlangs dook zijn verhaal met de foto’s van de dader op in de Nederlandse Onewheel WhatsApp groep en op Facebook. Vandaar dat wij de foto’s van het boefje hier ook delen.

Mocht je de persoon op de foto kennen, stuur ons een DM. Hij is in ieder geval Nike fan en droeg destijds een grijze pet met de tekst Rollin” Amsterdam. Verder lijkt het op de foto alsof hij boven zijn linker wenkbrauw een vreemde plek of litteken heeft. De Onewheel is voor het laatst gezien op de Oude Doelenstraat en dat is in de buurt van de Wallen in Amsterdam.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *