Posted on

by

in

Maak kennis met Boosted en Onewheel op de Dutch Design Week in Eindhoven

Tot en met aanstaande zondag kan je op de Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven kennis maken met Fatdaddy en 2 van hun best verkochte producten: Boosted en Onewheel. We hebben vanmiddag een tijd gekeken naar mensen die vaak voor het eerst op een Onewheel gingen rijden. 

Wat opvalt is dat mensen met snowboard en surf ervaring na 30 seconden al wegrijden op een Oneweheel. Mensen die geen ervaring hebben met skate, snow of surfsport doen er iets langer over maar na gemiddeld 3 minuten komt er een brede lach op hun gezicht waaruit je een “ik kan het” kan ontcijferen. 

Het minst toegankelijk zijn de Boosted Boards maar ook daarop zagen we behoorlijk wat blije mensen voorbij komen op het parcours van de NS. Feit blijft wel dat mensen met skate ervaring er zo op stappen en mensen die er voor het eerst op staan toch wel even de tijd moeten nemen om er op te kunnen rijden. 

Bijzonder ook het geduld van alle medewerkers die rondom het parcours werken. We begrepen dat er nu al duizenden testritten zijn gedaan op DOTT deelsteps, Onewheels en Boosted Boards en dat er nog niemand is verongelukt. Ja er valt natuurlijk wel eens iemand maar die staat daarna gewoon weer op. 

Wij vonden het leuk om te zien en ook goed om te zien hoe de NS bezoekers van de Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven voor het eerst laat proeven aan deze nieuwe vormen van mobiliteit. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *