Posted on

by

in

LEV is middel tegen verspreiding van corona in gebieden met luchtvervuiling

HET RIVM bevestigde vandaag dat het mogelijk is om blootgesteld te worden aan het coronavirus via fijne vochtdruppels in niet-geventileerde ruimtes. De vochtdruppels kunnen uren blijven hangen in bijvoorbeeld een lift waar iemand in heeft gehoest.

Wat we al eerder opmerkten is dat er in gebieden met veel luchtvervuiling en waar de luchtkwaliteit slecht is meer mensen besmet raken door corona dan in gebieden zonder luchtvervuiling. In Italië zat het coronavirus zelfs op fijnstof in de lucht. Of de deeltjes van het virus daadwerkelijk voor een verspreiding van het virus zorgen is nog niet wetenschappelijk bewezen maar een relatie tussen luchtkwaliteit en corona is wel erg waarschijnlijk.

Dr. Zach Bush, wordt door velen in de wereld van de functionele geneeskunde vaak de ‘Einstein van de geneeskunde’ genoemd. Hij staat perplex over de beslissingen en informatie die worden genomen over corona door regeringsfunctionarissen maar ook van de WHO. Zijn uitleg en oplossing over luchtvervuiling en corona is iets wat wij wel begrijpen en dan vooral dit gedeelte uit een langer interview wat hij onlangs gaf.

https://www.instagram.com/p/CCWzijapUrH/?utm_source=ig_web_copy_link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *