Posted on

by

in

Iedereen die er toe doet op het Binnenhof heeft Legaalrijden position paper

We kregen vandaag een positief bericht van de commissie voor Infrastructuur en Waterstaat (IenW) van de Tweede Kamer. Onze Legaalrijden position paper is door de leden van de commissie in ontvangst genomen. Ze kunnen zelf bepalen wat ze met deze informatie doen en hoe ze de informatie gebruiken.

De commissie heeft tevens besloten dat er in onze brief met de position paper informatie staat die gebruikt kan worden tijdens het commissiedebat Duurzaam vervoer op 8 juni aanstaande. Het debat zal plaatsvinden van 16:30 uur tot 19:30 uur en is live te volgen via de website van de Tweede kamer of via de app Debat Direct. We zullen op 7 juni hier nog een reminder plaatsen en hoe je het debat het beste kan volgen.

Op 7 april hebben we onze Legaalrijden position paper ook aangeboden aan minister Cora van Nieuwenhuizen. Daarmee is iedereen die er toe doet op het Binnenhof nu op de hoogte van de wensen van de gebruikers van Lichte Elektrische Voertuigen.

Minister van I&W neemt Legaalrijden position paper in ontvangst

Eén reactie op “Iedereen die er toe doet op het Binnenhof heeft Legaalrijden position paper”

  1. A. Ibrahim avatar
    A. Ibrahim

    Top-actie. Ik zie dat er ook meerdere petities zijn met veel handtekeningen. Kunnen deze petities gebundeld worden en ook aan de 2e kamer worden aangeboden? Het vol (de LEV-rijder 😜) bepaalt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *