Posted on

by

in

LegaalRijden nieuwjaarsbijeenkomst in Den Haag

Voor de agenda…. LegaalRijden organiseert op zaterdag 4 januari een nieuwjaarsbijeenkomst op het Binnenhof in Den Haag. Het is geen demonstratie maar een bijeenkomst om met mede PLEV eigenaren te borrelen of te netwerken. Toekomstige gebruikers van een PLEV zijn ook van harte uitgenodigd en het is natuurlijk het moment om eens uitgebreid over PLEV’s te praten.

Ook doen we deze dag een fotoshoot met de voertuigen en gebruikers. Neem dus vooral je elektrische skateboard, e-step, monowheel of Onewheel mee. Deze foto’s zijn leuk voor jezelf, en zullen we mogelijk gebruiken bij toekomstige uitingen rondom de petitie.

Tijdens de bijeenkomst kun je gratis flyers ophalen, zal het Legaalrijden team delen wat er allemaal is bereikt de afgelopen tijd en kun je borrelen/netwerken met de ESK8 community.

Meeting point voor de bijeenkomst is het binnenhof in Den Haag. In afwachting van het aantal aanwezigen zullen we een geschikte locatie kiezen. Zet jezelf op aanwezig via onze Facebook pagina als je er zeker bij bent.

Zaterdag 4 januari 2020 van 12:00 – 15:00 op het Binnenhof in Den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *