Posted on

by

in

Legaalrijden merch is nu te koop en ook nog eens met 15% korting dit weekend

In samenwerking met Spreadshirt hebben we nu ook onze eigen Legaalrijden merch. Vanwege de opening van de shop krijg je dit weekend 15% korting op alles. Daarna vragen we per shirt een paar euro extra om onze campagnes op social media voor Legaalrijden.nl te bekostigen.

Alle merch is te personaliseren en je kan onze logo’s ook schalen of naar wens voor of achterop een shirt plaatsen. Dubbele logo’s voor en achter, alles is mogelijk. Spreadshirt is verantwoordelijk voor de verzending en de betaling. Wij hebben daar verder niks mee te maken omdat we al onze tijd in de petitie willen steken.

Als je een shirt of iets anders hebt gekocht deel het op social media en tag ons. Op Insta posten we vrijwel alles. Alleen commerciële berichten reposten we niet.

Veel plezier met ontwerpen en hipper dan een exclusief legaalrijden shirt gaat het niet worden deze zomer. Vergelijkbare hoodies met merken waarvoor je geen reclame wil maken kosten al gauw €79,95…. in onze shop koop je ze al voor €35 tel uit je winst.

shop.spreadshirt.nl/legaalrijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *