Posted on

by

in

Gratis naar de mini beurs World of eMobility?

Vandaag waren we op de beurs World of eMobility in de EXPO Haarlemmermeer. We hadden een afspraak met Annick Roetynck van LEVA-EU om ons eens bij te praten over de Europese wetgeving. Waarvoor dank!

Daarna gingen we op zoek naar de stand van het Ministerie van I&W maar die hebben we niet gevonden. Wat we wel zagen waren interessante startups zoals Cake die een e-bike gaat maken maar ook Fatdaddy, ZERO e-steps en Urban Drivestyle.

In de expo spraken we ook nog met stakeholders die we van onze online gesprekken met het ministerie van I&W kennen. Leuk om ze eens in het echt gesproken te hebben. Daarnaast ook een interessant gesprek met diegene de de eerste goedgekeurde e-step in Nederland heeft ontwikkeld. Later meer daarover.

We kregen wel de indruk dat er wel wat mensen waren afgehaakt op de beurs vanwege de nieuwe corona maatregelen. Wellicht is dat ook de rede dat we het ministerie van I&W niet konden vinden. Bezoekers kunnen ook veel voertuigen zoals e-bikes en de Onewheel op het Try Before You Buy plein uitproberen. Hier worden ook al jouw vragen beantwoord door productspecialisten.

Als je in de buurt bent is het wel leuk om even te gaan kijken. Dat kan gratis want via Fatdaddy kunnen we je via deze link gratis toegangskaarten aanbieden. Gratis als je achter je achternaam – Fatdaddy zet.

World of eMobility in de EXPO Haarlemmermeer duurt nog tot en met 20 november. Meer informatie over de beurs kan je hier vinden.

Eén reactie op “Gratis naar de mini beurs World of eMobility?”

  1. Tim avatar
    Tim

    Leuk inderdaad om even gezien te hebben vandaag. Opkomst en publieke animo echter heel laag. Jammer, want ik denk los van corona dat dit event ook veel meer potentieel in zich heeft dan dat het nu liet zien. Er stond zelfs een stint, maar die mensen waren nergens te bekennen om een babbeltje mee te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *