Posted on

by

in

Gouden eeuw voor e-riders in aantocht

Tekenaar Gabriel Campanario maakte deze bijzondere illustratie van een aantal e-riders voor de Seattle Times. Het is een artikel over e-riders die zich kenmerken als de nieuwe generatie forenzen die wij met de petitie ook vertegenwoordigen.

De krant vroeg zich af of het een nieuwe rage is, een nieuw soort sport of de opmaat voor een nieuw tijdperk in de transportgeschiedenis. Alle e-riders in het interview zijn het erover eens dat wanneer meer mensen beseffen hoe praktisch (en leuk!) Hun gadgets zijn, iedereen er een wil. Dat kunnen we bevestigen.

De verhalen van de e-riders zouden we hier ook zo kunnen maken alleen is het nog niet legaal. Wat ook opvalt is dat de meeste mensen een helm dragen. Iets wat we ook zien als wens in de online vragenlijst voor het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat die jullie massaal hebben ingevuld.

We zijn nog steeds aan het lezen en komen daar later deze week op terug. Opvallend was dat de meerderheid die de formulieren heeft ingevuld een e-step heeft, op de tweede plaats een elektrisch skateboard, op de derde plaats de Onewheel en de vierde plaats een elektrische Eenwieler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *