Posted on

by

in

Gebruiker e-step klemgereden door twee motoragenten en een politiebusje

Roland attendeerde ons dit weekend op zijn ingezonden brief in het Parool. Helaas geen uniek voorval want we ontvangen dit soort meldingen helaas regelmatig. Roland is klemgereden door twee motoragenten en een politiebusje omdat hij met zijn Segway e-step op de openbare weg aan het rijden was. 4 agenten namen zijn e-step in beslag en hij ontvangt ook nog een boete. Ze gaven hem ook nog het advies om maar de auto te pakken in de binnenstad van Amsterdam.

Meest bizarre melding was onlangs van Raymond. Hij kreeg van de politie een waarschuwing omdat hij op zijn elektrische skateboard op straat een ijsje zat te eten. Zijn e-board stond op de openbare weg en dat is volgens de wet verboden. Ook geen uniek voorval want gisteren kregen we een vergelijkbare melding van Bart die een broodje zat te eten met zijn longboard naast hem. 

Gelukkig hebben we ook heel veel creatieve mensen in de ESK8 community….. zet je elektrische long- of skateboard op je voet als je stil staat, dan staat hij niet op de openbare weg. 

 

Eén reactie op “Gebruiker e-step klemgereden door twee motoragenten en een politiebusje”

 1. Lex Lissauer avatar
  Lex Lissauer

  De meeste agenten deugen.
  Maar net zoals mensen: In een groepje worden ze gevaarlijk, want dan wil de een niet voor de ander onder doen.
  En er zitten ook gewoon etterbakken tussen, als je die treft heb je pech.
  Erg vervelend is ook dat de rechter er in principe van uitgaat dat de politie juist handelt, dus zonder advocaat heb je elke rechtszaak al bij voorbaat verloren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *