Posted on

by

in

E-step verzekering van de Mediamarkt is niet wat je denkt

Begin juli kregen we via Cody Rozema al het eerste bericht binnen dat de Mediamarkt een verzekering voor e-steps heeft. Aangezien er geen één verzekeraar te vinden is in Nederland die dat doet vroegen we ons af hoe de Mediamarkt dat voor elkaar heeft gekregen.

Het is helaas geen aansprakelijkheidsverzekering voor als je schade veroorzaakt bij andere weggebruikers maar een verzekering die de schade van je e-step dekt. Dus als je e-step door het gebruik op je balkon of in je tuin kapot gaat of schade oploopt dan vergoed verzekeraar SquareTrade Europe uit Malta de schade.

Afgelopen week kregen we ook veel tips over een back to school actie in combinatie met de verzekering van de Mediamarkt. Veel mensen dachten dat hun kind met de Segway F25E aanbieding in combinatie met de Maltese Mediamarkt verzekering zo de openbare weg op mocht. Dat is dus helaas niet zo. Je bent nog steeds onverzekerd en de Segway F25E is niet goedgekeurd als een bijzondere bromfiets door de RDW.

9 reacties op “E-step verzekering van de Mediamarkt is niet wat je denkt”

 1. Harrold avatar
  Harrold

  Misleidende tekst. Wereldwijde dekking voor je e-step die wereldwijd onverzekerbaar is. Snap best dat mensen hier intrappen. Dit is een mobiele telefoonverzekeraar die hier een slaatje uit slaat samen met de Mediamarkt.

 2. Rb1 avatar
  Rb1

  wtf… maar ergens kan het wel helpen als er genoeg mensen genaaid worden door dit. aan de andere kant onze overheid heeft behoorlijke poep aan ons nederlanders…

 3. Tycho avatar
  Tycho

  Ja verzekerd voor als er iets stuk gaat aan je step. Niet die verzekering die we graag willen. Goed lezen en je aandacht erbij want als nederland heb je ook geen verplichte wa in 18 landen waar het mag. Maargoed als buitenlander mag je wel rijden heh

 4. Lex avatar
  Lex

  Aan de andere kant: Er komen nu zoveel E-steps de straat op dat de politie niet meer kan handhaven. Dat is wel een goede ontwikkeling.

  1. Lex avatar
   Lex

   En van die elektrische vouwfietsjes die knetterhard kunnen. Is ook niet tegenop te bekeuren.

 5. Tease avatar
  Tease

  Hoezo ‘Is niet wat je denkt’? Ik heb geen enkele seconde het idee gehad dat dit een aansprakelijkheidsverzekering betrof en je moet ook wel uit een speciaal soort ei zijn gekomen om te denken dat een niet goed gekeurde speelgoed step verzekerd kan worden voor gebruik op de openbare weg. Ik denk dan ook dat de waarschuwing op een fles chloor met ‘niet drinken’ voor deze mensen is bestemd.

 6. Freek avatar
  Freek

  En de mediamarkt probeert weer waar hij inmiddels bekend om geworden is bij veel mensen

 7. Tom avatar
  Tom

  Letterlijk en figuurlijk verzekerd tot aan de voordeur. Daarbuiten ben je de Sjaak.

 8. Menno avatar
  Menno

  Tsja zo werkt Media Meuk helaas, zolang ze er maar geld mee kunnen verdienen maakt het ze niks uit als ze daar de consument daarvoor voor de gek moeten houden. Trust me, heb er zelf gewerkt … helaas. En dan beetje mensen dingen aansmeren van merken waar ze zelf een comissie voor krijgen, want ja meer geld verdienen is altijd leuk … smerig bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *