Posted on

by

in

Duitsers nodigen deelnemers Legaalrijden demonstratie uit om naar Berlijn te komen

Over precies een week, op 22 augustus is de Legaalrijden demonstratie in Den Haag. Meer info kan je hier vinden. Via de aanmeldingen zien we dat de opkomst groot zal zijn dus dit is niet iets wat je wil missen en je boodschap door aanwezig te zijn heeft impact op de besluitvorming in Den Haag.

Onze oosterburen gaan ook weer demonstreren op 12 september. Daar is iedereen die volgende week bij onze demonstratie aanwezig is ook voor uitgenodigd. De locatie is wederom Berlijn en de “Free Hands Ride” zal vanaf 14:00 uur beginnen vanaf de Mercedes Benz Arena. Een groepsrit van 20 kilometer langs de Brandenburger Tor, Potsdamer Platz naar Tempelhofer Feld.

De Duitse demonstratie is vooral voor LEV’s zonder stuur omdat die in Duitsland ook nog steeds verboden zijn, dus elektrische skateboards, EUC’s en Onewheels. Eigenaren van e-steps zijn ook welkom maar die zijn al legaal in Duitsland. De Duitsers willen net als ons graag dat iedereen een helm draagt en daarnaast hebben ze als extra eis nog het dragen van een mondkapje. Rijden is legaal met alle voertuigen zonder stuur tijdens de demonstratie.

Om een indruk te krijgen wat je in Berlijn maar ook volgende week zaterdag in Den Haag kan verwachten… kijk deze video van Kilian Kunz.

https://www.instagram.com/p/CD5A4CmpwZ0/?utm_source=ig_web_copy_link

2 reacties op “Duitsers nodigen deelnemers Legaalrijden demonstratie uit om naar Berlijn te komen”

 1. Lex avatar
  Lex

  Is er enige “opvang” voor demonstranten die van ver komen?
  Overnachting bijvoorbeeld?
  Ik ben klein behuisd, maar er kan eventueel wel iemand, desnoods twee, bij mij overnachten van vrijdag op zaterdag.

 2. Idree avatar
  Idree

  Ik ga naar Duitsland & Den Haag 🙂

  Ik kom helemaal vanuit Amsterdam.

  Gelukkig woont & werkt m’n zus in Berlijn! Kwam toevallig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *