Posted on

by

in

Dit is de LegaalRijden Position Paper met feiten over LEVs

Eerder deelden we al het concept van onze Legaalrijden Position Paper. We kregen veel tips en aanvullingen en hebben nog wat aan het design gedaan maar hij (PDF alert) is klaar. We zijn best trots op onze Legaalrijden position paper die gebaseerd is op feiten. 

Hij is niet tot stand gekomen via de Google zoekmachine maar vanuit de input van de LEV gebruikers die wij vertegenwoordigen. Met bronnen in binnen en buitenland die uitvoerig zijn gecheckt door onze achterban. Een achterban van inmiddels tienduizenden LEV gebruikers die graag verzekerd en veilig de weg op willen. Dat zoiets mogelijk is lees je in onze Legaalrijden Position Paper. 

Veel dank aan iedereen die heeft meegelezen en meegeholpen. De gebruikers zijn ons wetenschappelijk kennisinstituut, zij maken Legaalrijden het expertise en kenniscentrum met betrekking tot LEVs in Nederland. Het zou fijn zijn als de overheid daar ook gebruik van maakt. 

Minister Cora van Nieuwenhuizen wilde onlangs graag onze petitie in ontvangst nemen maar het lijkt ons veel beter als we haar eerst onze Position Paper namens tienduizenden LEV gebruikers mogen aanbieden. We gaan eens kijken of dat te regelen is. Later meer….

Eén reactie op “Dit is de LegaalRijden Position Paper met feiten over LEVs”

 1. Wim avatar
  Wim

  Ik gebruik een E step omdat ik mijn elektrische auto moet opladen en dit is niet altijd in de buurt van mijn woning.
  Als je gewoon rijd en geen rare dingen doet moet dit gewoon gelegaliseerd worden.
  Er zit een bel en verlichting op.
  Tevens scheelt het ruimte bij het NS station geen fietsen meer,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *