Posted on

by

in

Boosted Beams: een remlicht plus verlichting voor je Boosted Board

Iedereen die een Boosted Board heeft vraagt zich sinds 2016 al af waarom er onder de trucks een accessoire-poort zit. Vandaag kwam het antwoord en daar worden veel eigenaren van een Boosted Board heel blij van: Boosted Beams.

Het zijn voorlichten- en een achterlicht met remlicht functie voor je Boosted Board. De sluit ze aan op de accessoire-poort van je board zodat de benodigde energie uit je accu gehaald kan worden. Nooit meer lampjes opladen voor je board. De lampjes zijn gemaakt van aluminium en ook voorzien van een 15-watt USB-poort zodat je niet alleen je remote kan opladen maar ook je i of smartphone.

De 2 voorlichten hebben een vermogen van 600 lumen (2 x 300) en het achterlicht 50 lumen. Ter vergelijking de nieuwste shredlights sl‑200 hebben samen een opbrengst van 400 lumen.

Het achterlicht gaat feller branden als je langzamer gaat rijden en de verlichting is via de Boosted app en de multiknop van je remote te bedienen. Er zijn licht modes met altijd aan, alleen remlicht en knipperend. Goedkoop zijn ze niet maar voor €209 heb je een remlicht op je Boosted en ook nog eens de veiligste verlichting die er te koop is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *