Posted on

by

in

Alles wat je moet weten over de grootste virtuele groupride van morgen

We hebben veel vragen gehad over onze virtuele groupride die we morgen gaan houden. Die vragen gaan we hier beantwoorden zodat iedereen morgen mee kan doen met de grooste virtuele groupride die er ooit is gehouden in Nederland. Het is overigens geen vervanging voor de demonstratie die we oorspronkelijk ook op 18 april zouden houden. Veel mensen uit de ESK8 community keken uit naar de demonstratie en dit is voor nu een goed alternatief.

We werken met ZOOM. Dat is video conferencing software die je kan installeren op je smartphone door op de link te klikken die nu in onze bio staat op Instagram maar ook op de legaalrijden.nl website. Als je nog geen ZOOM app hebt kan je via de link ook meteen de ZOOM app downloaden. Je kiest een gebruikersnaam en je bent klaar om mee te doen met de virtuele groupride.

Als we je selecteren voor een gesprek zorg er dan voor dat je rustig aan het rijden bent in verband met het audio of ga even stil staan. Met één hand deelnemen aan een videoconferentie en tegelijkertijd rijden op een verboden voertuig rijden is ook niet handig. Dus kies een locatie waar dat verantwoord is en gebruik AirPods of iets wat daar op lijkt.

We hebben plaats voor 1000 deelnemers. Voor de demonstratie in Amsterdam hadden we honderden geïnteresseerden dus dit kan ook wel een leuk experiment worden. Bij de meeste ESK8 bijeenkomsten is de voertaal Engels maar morgen spreken we gewoon Nederlands tenzij diegene die we interviewen of aan het woord laten dat niet kan.

Veel dank aan Lars voor het initiatief voor de virtuele ZOOM groupride en veel plezier morgen. We onderzoeken nog of we de feed van de groupride live kunnen streamen en we gaan er zeker een compilatie van maken. Updates en aanvullingen lees je in de reacties bij dit bericht en nu al vragen stellen kan natuurlijk ook.

Rij en discussieer a.s. zaterdag mee met andere PLEV gebruikers tussen 12:00 uur tot 14:00 uur via ZOOM en via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *