Posted on

by

in

Alleen uitwaaien op je PLEV of met een groep in coronatijd

In deze bizarre coronatijd is het vaak wel lekker om even uit te waaien op je PLEV. Grouprides met 1,5 meter afstand zijn (afgezien dat de meeste PLEV’s verboden zijn) ook nog toegestaan. Groepsvorming zonder 1,5 meter afstand tot elkaar is niet toegestaan. De vraag is of dit nog wel verantwoord is.

Veel mensen komen naar een ESK8 groupride met openbaar vervoer. Als je daar gebruik van maakt loop je tot 6 maal meer kans om besmet te raken met het coronavirus.

We maken het gelukkig vrijwel nooit mee maar als je nu ongelukkig valt en in een ziekenhuis terecht komt is dat ook niet fijn. Niet  alleen voor jezelf maar vooral voor de mensen die daar werken. Die hebben hebben nu wel wat anders aan hun hoofd.

We zien ook dat het in landelijk gebied nu elke dag zondag is qua drukte. Opvallend is ook dat mensen meer gestressed zijn dan anders. Dat wielrenners je van de weg rijden is al standaard maar nu nemen meer mensen dat gedrag over. Hou je hoofd koel als je een rondje gaat uitwaaien en doe voorzichtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *