Posted on

by

in

80% van de eigenaren van een Boosted Board gebruikt hem voor de first and last mile

80% van de eigenaren van een Boosted Board gebruikt zijn elektrisch skateboard regelmatig voor woon-werkverkeer of zoals we dat in Nederland noemen voor de first and last mile. 

Tweederde gebruikt dagelijks een Boosted Board en vrijwel de rest van de Boosted gebruikers doet dat tenminste 1 of twee keer per week.

Boosted Boards zijn de meest betrouwbare elektrische skateboards die je kan kopen. Daarnaast is de service van Boosted de beste die we tot nu toe hebben gezien, ook in Nederland. Bij problemen kan je meestal dezelfde dag weer verder rijden dankzij de service punten van Boosted in Nederland.

In Nederland moet dat stiekem omdat je hier een boete kan krijgen voor onverzekerd rondrijden. Het is een strafbaar feit wat je al gauw €419 kan kosten. Daarnaast loop je ook nog het risico dat de politie je board in beslag neemt.

Bron over het gebruik: BoostedBoards podcast

Eén reactie op “80% van de eigenaren van een Boosted Board gebruikt hem voor de first and last mile”

  1. Peter Vos avatar
    Peter Vos

    Bijna iedere fietser, met name in grote steden, rijdt onverzekerd voor schade aan derden, zeer verzekerd van alleen maar steeds meer rechten dan welke andere weggebruiker. De overheid stimuleerd dan ook dit overzekerd rondrijden.
    Ik heb zelf nog nooit n inbeslagnane gezien van n compleet ondeugdelijke fiets.
    Demoniseren van ook Plev’s hoort niet meer in het grote fietsenplan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *