Posted on

by

in

16% van de Engelse volwassenen heeft een verboden e-step

De Engelse retailer Halfords is een petitie gestart om e-steps te legaliseren. De retailer verkoopt geen EUC, Onewheel, of ESK8 dus die worden ook niet genoemd in de petitie. Eigen handel eerst is het dus.

De retailer heeft ook onderzoek gedaan naar het gebruik van de e-step. Daaruit blijkt dat 42% van de Engelsen een e-step wil gebruiken als hij daarmee opstoppingen kan voorkomen. 39% denkt dat ze veel tijd kunnen besparen om hun auto buiten het stadshart te parkeren. 38% denkt dat ze geld en tijd kunnen besparen voor het woon werkverkeer.

Meest opmerkelijke wat uit het onderzoek blijkt is dat 16% van de Engelsen inmiddels een (verboden) e-step heeft. Er staat niet bij onder hoeveel personen er is gepeild maar als 16% van de volwassen Britten inmiddels een e-step heeft dan is dat niet meer tegen te houden lijkt ons.

Wij verwachten dit jaar in Nederland ook een explosie aan LEVs op de weg. We krijgen steeds meer signalen dat mensen niet meer willen wachten op wetgeving. Als de politie hem in beslag neemt koop ik morgen weer een nieuwe. Dat is wat we nu al horen.

Eén reactie op “16% van de Engelse volwassenen heeft een verboden e-step”

  1. Kuro avatar
    Kuro

    Je vraagt je soms af of de regeringen in Europa nog wel de belangen van normale mensen vertegenwoordigen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *